Affiliate Partner Info’s

Rapportages

Het Maskerfaces Partnerprogramma biedt jou uitgebreide rapportages. Zo kun je als partner de performance van jouw partnerlinks tot in de puntjes bekijken. We bieden een aantal verschillende soorten rapportages aan in het Partnerprogramma, die we hieronder met je doornemen.

Als je inlogt op het Partnerprogramma, zie je een snelle weergave van je perfomance de afgelopen 14 dagen. Je ziet hier het verdiende bedrag aan commissie, je omzet, het aantal orders, het aantal producten, het aantal kliks, het aantal vertoningen, de Click Through Rate en je conversie.

Rapportagepagina

Vanaf je homepage kun je doorklikken naar de rapportagepagina. Op deze pagina kun je al je resultaten uitgebreid analyseren. Je kunt de commissie, omzet, orders, producten, kliks, vertoningen, CTR en conversie bekijken van je website(s). Je kunt de resultaten filteren op website en datum.

Uitgebreide rapportages (downloads)

In het Partnerprogramma bieden we ook uitgebreidere rapportages. Deze kun je vinden onder de tab ‘Downloaden’ in het Partnerprogramma. We hebben de volgende drie uitgebreidere rapportages:

Commissie & omzet In deze rapportage vind je een overzicht van jouw commissie per dag, site, framtype, name, subID en productgroep. In dit bestand vind je ook gelijk de omzetgetallen, commissiepercentages, het aantal gekochte producten en de gemiddelde ordewaarde.Kliks & Impressies In dit rapport vind je een activiteitenoverzicht per dag, site, name, subID en productgroep. Ook vind je er de CTR, de EPC, het orderaantal, de conversie, de omzet en de gemiddelde orderwaarde.Orders In deze rapportage vind je een overzicht van alle orders, met daarin: de orderitemnummers, de datum, het product, de website, de name, de subID, de prijs, je commissie en de status. Dit is de meest gebruikte in het Partnerprogramma.

Productoverzicht

Je kunt heel snel een overzicht van alle via jouw bestelde producten krijgen. Dit doe je door op het aantal orders te klikken op de rapportagepagina. Je krijgt dan vervolgens een lijst met alle producten te zien. Hier staat het product, de besteldatum, de commissie en de status van de bestelling.

Promotiemiddelen

Het Maskerfaces Partnerprogramma bied je de mogelijkheid om zelf links en banners te maken. Jouw website heeft natuurlijk een geheel eigen huisstijl en kleurstelling. Met het Maskerfaces Partnerprogramma laat je het Maskerfaces-assortiment beter passen binnen de huisstijl van jouw eigen site. Hiervoor kun je gebruik maken van de verschillende promotiemiddelen en deze in de gewenste vormgeving tonen.

Het Partnerprogramma heeft verschillende tools beschikbaar voor jou. Hieronder worden ze kort toegelicht.

Tekstlinks

Maak een tekstlink naar elke pagina binnen de Maskerfaces website. Maak deze aan via de Sitebar die je kunt activeren in je account bij promotiemateriaal. Zo krijg je een specifieke Partnerprogramma-link. Deze kun je één-op-één overnemen in de HTML van jouw website. Hulp nodig bij het maken tekstlinks? Neem even contact met ons op.

Banners

Je kunt ook kiezen uit één van de vele banners. Banners zijn beschikbaar in verschillende formaten en voor verschillende productgroepen. Je selecteert de banner die het meest relevant is voor het onderwerp van jouw concept en plaatst deze op jouw website. 

Sitebar

Met behulp van de Sitebar kun je makkelijk en snel verschillende promotiemiddelen aanmaken zonder te hoeven inloggen op de site van het Partnerprogramma.

Productlink

Met de Sitebar kun je van een product gemakkelijk een visuele uiting maken, een productlink. Je kunt zelf kenmerken zoals prijs, afbeelding en klantwaardering toevoegen of verwijderen. Hulp nodig bij het maken van een productlink?

Open Api

Met de Maskerfaces API kun je real time product informatie ophalen bij Maskerfaces. Dit is een handig alternatief voor grote product feed bestanden, zodat je zelf geen enorme product database hoeft aan te leggen. 

Productfeed

Via de productfeed is het op een eenvoudigere wijze mogelijk om (een deel van) het assortiment en productinformatie op te halen. Om het overzichtelijk te houden, is het assortiment onderverdeeld in verschillende categorie feeds. Indien je jouw site richt op een bepaalde productgroep kun je dus eenvoudiger de gewenste producten eruit halen. In de productfeed vind je alle producten die ook op de website van Maskerfaces staan. Er wordt onder andere informatie meegegeven over de levertijd, de link naar een afbeelding, een korte beschrijven en de prijs. 

Deel op facebook of twitter

Je kan elke pagina op www.maskerfaces.nl delen op jouw Facebook of Twitter account.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van het Maskerfaces Partnerprogramma?

Het Maskerfaces.nl Partnerprogramma heeft voor jou de volgende voordelen:

– Als je je hebt aangemeld, kun je gelijk beginnen: sneller kan niet.

– Je ontvangt commissie over alle verkopen die worden geregistreerd binnen de vijf dagen cookietijd.

– Je wordt elke maand automatisch uitbetaald als je goedgekeurde commissie hebt openstaan.

– In ons programma vind je gebruiksvriendelijke hulpmiddelen om Maskerfaces te promoten.

– Kom je er dan toch nog niet helemaal uit? We hebben een enthousiaste en ervaren afdeling die u op we g kunt helpen.

– Je hoeft geen code expert te zijn.

– Door onze uitgebreide rapportages heb je altijd inzicht in hoe je website presteert.

Wat betekent de AVG (GDPR) voor jou als Partner van het Maskerfaces Partnerprogramma?

In het kader van het Maskerfaces.nl Partnerprogramma wordt er door Maskerfaces.nl gegevens verwerkt die onder de huidige Wet bescherming persoonsgegevens en ook onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming aan te merken zijn als persoonsgegevens, zoals zoek- surf, en koopgedrag en IP-adressen. Wij halen deze gegevens (deels) op van de website van onze Partners om vast te kunnen stellen of de bijdrage van de Partner heeft geleid tot een aankoop, en de Partner recht heeft op een vergoeding. Maskerfaces is de verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de wetgeving. Omdat Maskerfaces deze gegevens zelfstandig verzamelt en verwerkt, en onze Partners alleen op geaggregeerd niveau toegang tot deze gegevens ontvangen, bestaat er tussen Maskerfaces en de Partner geen verwerkersrelatie in de zin van de wet. Het is dan ook niet nodig om voor het Partnerprogramma een verwerkersovereenkomst te sluiten.

Mag ik zelf bestellingen doen via de promotiemiddelen op mijn website?

Het is niet toegestaan direct of indirect bestellingen via het Maskerfaces Partnerprogramma te doen via eigen Partnerlinks enkel en alleen voor eigen gebruik. Het Maskerfaces Partnerprogramma biedt de commissie aan als beloning voor het promoten van de producten van Maskerfaces en niet als korting op eigen bestellingen.

Mag ik zelf bepalen welke producten/acties ik promoot?

Ja, je kiest zelf wat aansluit bij jouw website en de interesses van jouw bezoekers. Je hebt de keuze uit links naar specifieke titels, homepages (algemeen of product), genrepagina’s, toplijstjes en naar speciale acties van Maskerfaces.nl. Wij plaatsen geen links of banners op jouw website, dus het is geheel aan jou.

Ik wil mijn producten verkopen via Maskerfaces.nl kan dit via het Partnerprogramma?

Nee, dat kan niet bij het Partnerprogramma. Wanneer je jouw producten op Maskerfaces.nl wilt verkopen, omdat je bijvoorbeeld een webshop hebt, dan verwijzen we je graag naar onze collega’s van Zakelijk Verkopen.

Hoofd Menu

WILT U COUPON

Abonneer u nu om een ​​gratis kortingsboncode te krijgen. Mis het niet!

Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u op basis van uw toestemming, conform art. 6 lid 1 S. 1 lit. a AVG, regelmatig onze e-mailnieuwsbrief te sturen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactmogelijkheid of via een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij uw emailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij behouden ons het recht voor om gegevens verder te gebruiken, wat wettelijk is toegestaan en waarover wij u informeren in deze verklaring.

Volg Ons Op Social Media
INSCHRIJVEN
Ik ga akkoord Algemene Voorwaarden
Nee, bedankt!