Garantie en Service

Maskerfaces B.V. 01-03-2021

Volg de reparatie in je account 

Mijn ontvangen artikel is beschadigd of kapot 

Dit wordt zo snel mogelijk opgelost. 

Ik heb iets besteld 

In alle gevallen mag je het artikel GRATIS retourneren en we betalen je zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen terug. De zichttermijn van Maskerfaces en de verkopers is 30 dagen na aankoop. 

Al langer in huis 

Als je toestel niet meer werkt, schakel je gemakkelijk onze service in via je account: zoek je bestelling en kies ervoor om een reparatie te starten. Als je het toestel gekocht hebt bij één van onze verkopers, helpt die je graag. Via de bestelling in je Account kun je direct contact opnemen met de verkoper. 

Het hoesje is stuk bij ontvangst 

Heb je net een film, cd of game ontvangen, is het hoesje kapot. Wij sturen je natuurlijk meteen een nieuw hoesje toe. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Sommige producten hebben we niet standaard op voorraad, Speciale metalen of kartonnen hoesjes, boxsets en boekjes. Je kunt je artikel dan wel gratis opsturen. 

Verkoper van Maskerfaces 

Je kunt binnen de zichttermijn gratis retourneren, maar de verkoper lost het ook graag met jou op. Neem gerust contact op via de bestelling in je Account. 

Wat voor garantie heb ik op mijn artikelen? 

Wij garanderen dat je bij Maskerfaces een artikel koopt dat in goede staat is en bij normaal gebruik zoals verwacht blijft werken, dit is de wettelijke garantie. Afhankelijk van je artikel regelen we een reparatie of terugbetaling van het aankoopbedrag. Als je gekocht hebt bij 1 van onze verkopers, staat onze verkoper voor je klaar via de bestelling in je Account. Omdat je de koopovereenkomst met hem hebt afgesloten, is hij ook degene die je helpt.  

Waar vind ik het garantiebewijs van mijn artikel? 

Je factuur of aankoopbewijs is ook meteen je garantiebewijs. Je factuur vindt je altijd terug in je account, bij de bestelling. Zo raak je die nooit meer kwijt. Dat is zo prettig! 

Hoelang is de garantie geldig? 

Het hangt van het artikel af. De garantie die wij je bieden, is wettelijk vastgelegd en is afgestemd op de verwachte levensduur van een artikel. Zo moet een koelkast of wasmachine bijvoorbeeld langer meegaan dan een dvd-speler of elektrische tandenborstel. De fabrieksgarantie verschilt per fabrikant. Hoelang die duurt, zie je in de documentatie van je artikel.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax, whatsapp of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst. Het product kunt u altijd gratis retour sturen binnen 30 dagen of wordt binnen 30 dagen opgehaald door een van onze vervoerders. U ontvangt van ons een gratis retourlabel.

Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping maar bent hiertoe niet verplicht. Download de PDF hier

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jou uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van Maskerfaces B.V. Ons retouradres is Emmastraat 16, 4811 AG Breda – Nederland                     

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De bedenktermijn is wettelijk minimaal 30 dagen. Je kunt het herroepingsformulier downloaden, invullen en naar ons toe opsturen via de mail en de herroeping officieel door te geven. 

Hoofd Menu

WILT U COUPON

Abonneer u nu om een ​​gratis kortingsboncode te krijgen. Mis het niet!

Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u op basis van uw toestemming, conform art. 6 lid 1 S. 1 lit. a AVG, regelmatig onze e-mailnieuwsbrief te sturen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactmogelijkheid of via een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij uw emailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij behouden ons het recht voor om gegevens verder te gebruiken, wat wettelijk is toegestaan en waarover wij u informeren in deze verklaring.

Volg Ons Op Social Media
INSCHRIJVEN
Ik ga akkoord Algemene Voorwaarden
Nee, bedankt!