Help en  FAQs

Veelgestelde vragen

Wat voor garantie heb ik op mijn artikelen?

Wij garanderen dat je bij Maskerfaces een artikel koopt dat in goede staat is en bij normaal gebruik zoals verwacht blijft werken, dit is de wettelijke garantie. Afhankelijk van je artikel regelen we een reparatie of terugbetaling van het aankoopbedrag. Als je gekocht hebt bij 1 van onze verkopers, staat onze verkoper voor je klaar via de bestelling in je Account

Omdat je de koopovereenkomst met hem hebt afgesloten, is hij ook degene die je helpt.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Hoe kan ik een klacht indienen als ik niet tevreden bent over een aankoop?

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan mag je contact met Maskerfaces B.V. opnemen via het contactformulier of via onze whatsapp op pagina “contact” of bellen met ons. U krijgt van ons binnen 7 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Natuurlijk streven wij naar uit dit gelijk voor u op te lossen en geen dagen hoeft te wachten op een oplossing. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan mag je een klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Heb je nog vragen?

Waar vind ik het garantiebewijs van mijn artikel?

Je factuur of aankoopbewijs is ook meteen je garantiebewijs. Je factuur vindt je altijd terug in je account, bij de bestelling. Zo raak je die nooit meer kwijt. Een geruststellend gevoel toch?

Heb je nog vragen?

Hoelang is de garantie geldig?

Het hangt van het artikel af. De garantie die wij je bieden, is wettelijk vastgelegd en is afgestemd op de verwachte levensduur van een artikel. Zo moet een koelkast of wasmachine bijvoorbeeld langer meegaan dan een dvd-speler of elektrische tandenborstel.

De fabrieksgarantie verschilt per fabrikant. Hoelang die duurt, zie je in de documentatie van je artikel.

Heb je nog vragen?

Hoe laat ik mijn artikel repareren?

Onze reparatieservice staat sowieso voor je klaar. 

Via je Account kan dit snel en eenvoudig regelen, bij het artikel in je bestelling. Kijk bij reparatie pagina voor meer informatie.

Kleine artikelen verstuur je daarna gratis naar onze reparatieservice. Je krijgt een adreslabel en een speciaal label om in de doos toe te voegen. 

Bij grote artikelen zoals een wasmachine komt de reparateur bij je thuis langs.

Gekocht bij een partner van Maskerfaces?

De partner helpt je graag verder. Neem daarvoor contact op met de partner. Je vindt de contactgegevens via de bestelling in je Account.

Heb je nog vragen?

Hoe kan ik de reparatie volgen?

  1. Meld je artikel aan ter reparatie in je account en ontvang de verzendinstructies.
  2. Verstuur gratis je artikel naar het Maskerfaces servicecentrum.
  3. We controleren het artikel en sturen het door naar de reparateur.
  4. Je ontvangt een andere artikel of het aankoopbedrag terug.

Heb je nog vargen?

Hoe verstuur ik artikelen zoals camera’s, laptops en smartphones?

Natuurlijk ga je met de grootste zorg om met je artikelen en gegevens. Hieronder vind je belangrijke tips voor apparaten waarop je gegevens bewaart.

Wat moet je doen voordat u een telefoon of computer bij ons aflevert?

Voorkom dat gegevens verloren gaan. Maak eerst een reservekopie van je gegevens als je een laptop, mobiele telefoon, geheugenkaart, mp3-speler of harde schijf opstuurt.

Maskerfaces garandeert niet dat opgeslagen gegevens bewaard blijven tijdens een reparatie en is niet verantwoordelijk voor het behoud van gegevens.

Moet ik de simkaart verwijderen?

We kunnen je telefoon niet repareren als de simkaart er nog in zit. Verstuur je telefoon daarom zonder simkaart. 

Moet ik de ‘Find my phone’-functie uitschakelen?

We kunnen je telefoon niet repareren als de “find my phone’-functie nog aanstaat.

Hoe zit het als er nog data van mij in het toestel bevindt?

We waarborgen altijd je privacy. Zelfs als je artikel niet meer gerepareerd kan worden en we het gratis laten recyclen. Bij datadragers zoals laptops of mobiele telefoons vernietigen we alle gegevens zodat je privacy gewaarborgd blijft.

Zijn er nog andere zaken waar ik aan moet denken?

Check altijd eerst of je software up-to-date is. Als tijdens de reparatie blijkt dat het probleem is op te lossen met een software-update of herinstallatie, brengen we onderzoekskosten in rekening. Binnen de garantievoorwaarden en garantietermijn repareren we je artikel gratis.

Heb je nog vragen?

Hoelang duurt een reparatie?

Zo kort mogelijk. We hebben onszelf een maximum duur van 14 werkdagen opgelegd. Maar natuurlijk streven we ernaar veel sneller klaar te zijn. We houden je sowieso bij elke stap van de reparatie op de hoogte. Kijk op onze reparatieproces pagina voor meer informatie.

Als de reparateur bij je thuis langskomt, komt hij niet tot 15 werkdagen kamperen. Meestal heeft hij het toestel dezelfde dag al gerepareerd.

Wat als mijn toestel op apparaat buiten de garantie valt?

Als een defect niet binnen de garantie valt, kan de reparatie iets langer duren. We gaan namelijk pas aan de slag nadat jij ons de toestemming hebt gegeven. We geven je dan ook eerst een inschatting van de kosten zodat jij kunt beslissen wat je wilt doen.

Heb je nog vragen?

Hoe kan ik een reparatie volgen?

Je ontvangt een mailen bij elke stap van de reparatie. Je hoeft dus niet actief te volgen als je dat niet wilt.

Als je graag een oogje in het zeil wilt houden, kun je de reparatie op de voet volgen via de bestelling in je Account. Kijk op onze reparatieproces pagina voor meer informatie.

Heb je nog vragen?

Repareren jullie aan huis?

Doen wij ook! Koelkasten, wasmachines en andere grote toestellen komen we bij je thuis repareren.

Zodra jij in je Account hebt gemeld dat je toestel kapot is, zoeken we de juiste reparateur. Die plant daarna binnen 48 uur met jou een afspraak in. Kijk op onze reparatie pagina voor meer informatie.

Heb je nog vragen?

Zijn reparaties gratis?

Binnen de garantievoorwaarden en garantietermijn repareren we je artikel gratis.

Ook buiten de garantievoorwaarden laten we je niet in de kou staan. We repareren je artikel tegen betaling maar geven eerst een inschatting van de kosten. Zo kun jij bepalen wat je wilt doen:

  1. laten repareren tegen betaling
  2. terugsturen zonder repareren, na betaling van de onderzoekskosten van 19,95 euro of 60 euro bij een reparatie aan huis
  3. gratis recycling                                                                                                                                                                      

Heb je nog vragen?

Hoofd Menu

WILT U COUPON

Abonneer u nu om een ​​gratis kortingsboncode te krijgen. Mis het niet!

Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u op basis van uw toestemming, conform art. 6 lid 1 S. 1 lit. a AVG, regelmatig onze e-mailnieuwsbrief te sturen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactmogelijkheid of via een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij uw emailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij behouden ons het recht voor om gegevens verder te gebruiken, wat wettelijk is toegestaan en waarover wij u informeren in deze verklaring.

Volg Ons Op Social Media
INSCHRIJVEN
Ik ga akkoord Algemene Voorwaarden
Nee, bedankt!