Lage Tarieven

Er is niet veel voor nodig om uw items te vermelden
en als je eenmaal een verkoop hebt gedaan, Maskerfaces
transactiekosten bedragen slechts 10%.
Lees meer...

Krachtige Hulpmiddelen

Onze tools en services maken het u gemakkelijk
voor het beheren, promoten en laten groeien van uw
bedrijf.
Lees meer...

Support 24/7

Wij staan u staan u bij met raad en daad
terwijl u bezig bent met
het uitbreiden van uw zaak en uw klanten de beste service te bieden
Lees meer...
1

Registreer en vermeld uw producten

 • Registreer uw bedrijf gratis en maak een productcatalogus. Ontvang gratis training over het runnen van uw online bedrijf
 • Onze Maskerfaces-adviseurs helpen u bij elke stap en helpen u volledig om uw bedrijf online te zetten
2

Ontvang bestellingen en verkoop uw product

 • Nadat u zich heeft geregistreerd en producten heeft vermeld, kunt gelijk bestellingen ontvangen en starten met het verkopen 
 • Onze developers en adviseurs staan klaar om u alle tips te geven om verkopen te genereren
3

Gemakkelijk verpakken en verzenden

 • Het leuke van verkopen via maskerfaces is dat je geen omkijken hebt naar verpakken en verzenden, want dit wordt allemaal voor u geregeld
 • U hoeft u alleen maar te concentreren op het binnenhalen en onderhouden van uw klanten.
4

Ontvang betalingen en laat uw bedrijf groeien

 • Uw betaling wordt automatisch elke maand verzorgt, maar u kunt tussentijd vragen voor uitbetaling. u betaalt hiervoor alleen een kleine administratie kosten van maximaal €5
 • De betaling vindt altijd plaats via de door u opgegeven en bij ons bekende bankrekening, maar ook hier kunt u ons vragen om uw betaling via een andere bankrekening over te maken. Hier betaald u ook een kleine administratiekosten van maximaal €5

Het kost niets om tot 200 items per maand te vermelden, en u betaalt pas nadat uw spullen zijn verkocht.
Het is maar een klein percentage van het geld dat u verdient.

$0
Vermeldingskosten
10%
Totale Vergoeding
 • Een wereldwijde community van meer dan 160 miljoen shoppers.
 • Verzending en bezorgservice. Verzendetiketten die u thuis kunt afdrukken, met grote kortingen op verzendkosten.
 • Verkopersbescherming tot wel €2500 en klantenondersteuning om u te helpen uw spullen te verkopen.

We verwerken betalingen met PayPal en Stripe een externe betalingsplatforms waarmee u transacties met verschillende betaalmethoden kunt verwerken. Gelden van PayPal-verkopen op Maskerfaces worden op uw PayPal-rekening gestort. Daarnaast kunnen klanten betalen met Bancontact, Sofort Banking, Bankoverschrijving en klanten hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna. Dit betekent niet dat u pas uw geld ontvangt nadat de klant heeft betaald. U geld is altijd gelijk beschikbaar zodra de betaling is afgerond.

Advertentiekosten worden gefactureerd in Euro, dus als de valuta van uw bank niet Euro is, wordt het bedrag in
uw valuta gefactureerd. Deze kan variëren op basis van veranderingen in de wisselkoers.

VERHALEN VAN DE VERKOPER

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over verkopen op Maskerfaces

Lid worden en een winkel starten op Maskerfaces is gratis. Er zijn drie basisverkoopvergoedingen: advertentiekosten, transactiekosten en verwerkingskosten voor betalingen.

Het kost maar een kleine vergoeding van €10 om een ​​vermelding op Maskerfaces te publiceren. Een aanbieding duurt een maanden of totdat het item is verkocht. Zodra een artikel is verkocht, zijn er transactiekosten van 10% op de verkoopprijs (exclusief verzendkosten). Als u betalingen met PayPal accepteert, zijn er ook verwerkingskosten voor betalingen op basis van hun tariefstructuur.

Advertentiekosten worden gefactureerd voor €10, dus als de valuta van uw bank niet de Euro is, kan het bedrag verschillen op basis van wijzigingen in de wisselkoers.

Het is gemakkelijk om een ​​winkel op Maskerfaces op te zetten. Maak een Maskerfaces-account aan (als je er nog geen hebt), stel je winkellocatie en valuta in, kies een winkelnaam, maak een vermelding, stel een betaalmethode in (hoe je wilt worden betaald) en stel ten slotte een factureringsmethode in (hoe u uw Maskerfaces wilt betalen).

Als u betalingen met PayPal accepteert, worden fondsen van PayPal-verkopen op Maskerfaces op uw PayPal-rekening gestort. We raden verkopers aan om een ​​zakelijke PayPal-rekening te gebruiken en geen persoonlijke rekening, aangezien persoonlijke rekeningen onderhevig zijn aan maandelijkse ontvangstlimieten en geen betalingen van kopers kunnen accepteren die met een creditcard worden gefinancierd.

Nee, een creditcard of betaalpas is niet vereist om een ​​winkel te openen. Om als verkoper te worden geverifieerd heeft u alleen een KVK en BTW nummer nodig. Er worden pas kosten in rekening gebracht als u een product hebt verkocht of als u uw account naar Pro of Premium verkoper upgrade.

Maskerfaces biedt een marktplaats voor iedere verkopers en ondernemers, kunstenaars en verzamelaars om hun handgemaakte creaties, vintage goederen (minstens 20 jaar oud) en zowel handgemaakte als niet-handgemaakte knutselbenodigdheden te verkopen en veel meer te verkopen. In eenwoord, alles.

Hoofd Menu

WILT U COUPON

Abonneer u nu om een ​​gratis kortingsboncode te krijgen. Mis het niet!

Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u op basis van uw toestemming, conform art. 6 lid 1 S. 1 lit. a AVG, regelmatig onze e-mailnieuwsbrief te sturen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactmogelijkheid of via een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij uw emailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij behouden ons het recht voor om gegevens verder te gebruiken, wat wettelijk is toegestaan en waarover wij u informeren in deze verklaring.

Volg Ons Op Social Media
INSCHRIJVEN
Ik ga akkoord Algemene Voorwaarden
Nee, bedankt!